portfolio.

INTERIOR - 2018

duration

2 week

role

Individual

Innovation Center

The concept of this project is to celebrate the experience of making for the local community and students. The combination of flexible space, collaboration, and public space. The collision of three spaces at the entry is where the people gather.
Mixing the display area, maker space, and studio together, to provide a flexible and open area for people to meet and explore. To bring good wellness into the building. The space includes two courtyards for relaxation and sunlight and one skylight in the center gathering to bring natural lights.   By integrating the Haworth wall system, the space can adapt to ongoing activities, it is also flexible enough for any future layout/event changes. 

concept

​initial research